Eendaagse Vlaanderen-Gentl

 
 


Organisator kent wildcards toe in A-veldritten 19/10 - Veld    Renners die niet aan een van de eerste 3 voorwaarden voldoen om te starten in een A-cross, kunnen een wildcard aanvragen bij de organisator.

INFO - Proef van de piste in Gent met de Limburgse afdeling! 18/10 - Algemeen    Oproep aan alle Limburgse renners: fiets op vrijdag 3 november op de piste van het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx te Gent!

NIEUWS - Cycling Vlaanderen Proef: ontdek er hier alles over! 27/09 - Algemeen    Cycling Vlaanderen hervormt in 2018 de jeugdopleiding! Ontdek er hier alles over! 
Voorinschrijving cyclocross 2017-2018
Net als de voorbije jaren organiseren we ook dit seizoen voorinschrijvingen voor de cyclocrosswedstrijden. Voortaan voor alle wedstrijden.
 
Meer info
MTB-chip in wedstrijden
Flanders MTB Series
In het mountainbike zal Cycling Vlaanderen voor het eerst gebruik maken van het MyLaps-registratiesysteem voor de opmaak van de uitslagen.
 
Meer info
Wedstrijdaanvraag 2018
 
Organiserende clubs kunnen - bij voorkeur online - hun wedstrijden aanvragen en de technische gegevens ervan ingeven of aanpassen.
Online aanvraag
Aanvraag via formulier
INFO - Aanbesteding PK’s WEG - Antwerpen 18/10 - Weg    Op maandag 6 november zullen de PK’s op de weg voor de provincie Antwerpen toegewezen worden bij wijze van aanbesteding.

Pistewedstrijdtrainingen 2017-2018 12/10 - Piste    Als voorbereiding op de baanmeetings organiseert Cycling Vlaanderen specifieke wedstrijdtrainingen op de piste. Alle info (pdf) - Online inschrijven.

NIEUWS - Infosessie (sport)voeding BORN Superior Sportscare: verbeter jouw fietsprestaties! 17/10 - Algemeen    Wil jij alles te weten komen over (sport)voeding en de invloed op jouw fietsprestaties? Kom dan op woensdag 8 november naar Gent!

Neem jij deel aan het Kampioenschap van Vlaanderen cyclocross? 12/10 - Veld    De U15-renners kunnen zich kandidaat stellen voor deelname aan het Kampioenschap van Vlaanderen cyclocross in Herenthout op 11/11. Naar het formulier.

INFO - Kantoren gesloten 27/10 25/09 - Algemeen    Op vrijdag 27 oktober zullen de kantoren van Cycling Vlaanderen gesloten zijn. Wij zijn maandag terug! :-) 

Eendaagse Vlaanderen-Gent: fiets, muziek- en culinair festival! 12/10 - Algemeen    Fiets op vrijdag 24 november mee met de allereerste editie van de Eendaagse Vlaanderen-Gent!

INFO - Aanbesteding PK’s weg 2018 - Vlaams-Brabant 12/10 - Algemeen   

Op zaterdag 28 oktober wordt overgegaan tot de aanbesteding van de verschillende provinciale kampioenschappen op de weg voor Vlaams-Brabant.


INFO - Transfers 2017-2018 09/10 - Algemeen    Transferlijst 2017-2018.

GEZOCHT - Vrijwilligers studie nieuw pedaaldesign 09/10 - Algemeen    Wil jij deelnemen aan een studie naar het effect van een nieuw pedaaldesign op trafefficiëntie en functioneel vermogen? Meld je dan nu aan!

NIEUWS - Opleidingen IQO2 06/01 - Algemeen    In 2017 biedt Cycling Vlaanderen tal van opleidingen aan voor trainers en renners. Het startschot wordt gegeven in februari met een opleiding IQO2.

© Cycling Vlaanderen