Velofollies 2018

 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 19 april 2017

Jeugdrace G-wielrennen - Deurne - 04/06/2017 Op zondag 4 juni organiseert Parantee een jeugdrace G-wielrennen te Deurne voor alle G-renners -18 jaar die willen proeven van het wielrennen!

Dromen jullie ervan om eens deel te nemen aan een G-wielerwedstrijd!? Dan is dit jullie kans, want Parantee-Psylos organiseert in samenwerking met Cycling Vlaanderen en De Profronde Van Deurne een laagdrempelige jeugdrace G-wielrennen!

De jeugdrace start om 15u op het parcours van het Belgisch Kampioenschap in Deurne (Jan Welterslaan). Jongeren (-18) met eender welke beperking kunnen deelnemen aan deze wedstrijd.

De eerste ronde van 1,2 kilometer, de opwarming van de jeugdrace rijden we in groep. Vanaf de 2de ronde kunnen de renners elkaar gaan bekampen en strijden voor de overwinning.

De jeugdrace gaat door na het BK G-wielrennen. Kom dus gerust wat vroeger, want om 12u15 en om 13u45 gaan de profs van start. Samen kunnen we onze idolen aanmoedigen op weg naar de Belgische titel.

Heb je geen koersfiets, tandem, handbike of driewieler? Neem contact op met lennert.fredrick@parantee-psylos.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Vooraf inschrijven is verplicht voor 28 mei via dit online inschrijvingsformulier.

Programma:

14u55: Verzamelen jeugdrenners aan de start

15u00: Start

15u30: Finish

Alle informatie is ook terug te vinden op de website van Parantee.

© Cycling Vlaanderen