Velofollies 2018

 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 18 januari 2017

INFO - Voorinschrijvingen wielerwedstrijden 2017 Vanaf dinsdag 7 februari openen de inschrijvingen voor de wielerwedstrijden. Registreer je alvast via MijnCyclingVlaanderen

Om de veiligheid van onze renners in wedstrijd te verhogen, is er vanaf het wegseizoen 2017 voor een hele reeks wedstrijdcategorieën een maximum aantal deelnemers. Om te vermijden dat renners nodeloos naar wedstrijden vertrekken waar ze uiteindelijk niet meer kunnen starten omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt, werken we voor deze wedstrijden met een online voorinschrijvingssysteem.

De voorinschrijvingen voor de wedstrijden zullen volledig digitaal verlopen en worden geopend op dinsdagmorgen 7 februari om 9 uur. Alle info vind je op http://mijn.cycling.vlaanderen/voorinschrijvingen

Hoe ga je te werk?

1. Registreer je op Mijn Cycling Vlaanderen met de barcode die op jouw Cycling Vlaanderen/KBWB-vergunning staat. Registreren kan hier: http://mijn.cycling.vlaanderen/Registreer.

Zorg ervoor dat het emailadres dat je in stap 2 ziet, correct is. Naar dit emailadres zal immers een link worden verstuurd om je account te activeren. Is dit emailadres niet correct, laat dit dan eerst weten aan david.de.backer@cycling.vlaanderen vooraleer je de registratie vervolledigt. We passen dit dan eerst aan in jouw gegevens zodat je correct kan registreren. Heb je nog geen vergunning, dan dien je deze eerst aan te vragen!

Met de barcode op de vergunning kan je je dan registreren en voorinschrijven. Zonder geldige vergunning en barcode kan je niet geldig voorinschrijven!

Renners die een buitenlandse of FCWB-vergunning hebben, registreren zich via http://mijn.cycling.vlaanderen/Register DIT IS DUS ENKEL VOOR RENNERS DIE EEN BUITENLANDSE VERGUNNING HEBBEN!! Indien je je toch registreert via deze weg als renner van Cycling Vlaanderen/KBWB, dan kan je je niet geldig voorinschrijven. De voorinschrijving moet immers gekoppeld zijn aan de juiste barcode op de vergunning.

2. Eens het registratieproces doorlopen, ontvang je een email met daarin een link om je account te activeren. Klik op de link in de mail.

3. Je kan vervolgens inloggen via http://mijn.cycling.vlaanderen/Login Eens ingelogd zie je aan de linkerkant een keuzemenu met onder andere de optie: ‘Mijn Profiel > Mijn Rennersprofiel’. Daar zie je jouw gegevens zoals die bij Cycling Vlaanderen gekend zijn.

Via ‘Mijn Profiel’ > ‘Mijn wedstrijden’ zal je je vanaf 7 februari kunnen voorinschrijven voor de wedstrijden. Meer info hierover via http://mijn.cycling.vlaanderen/voorinschrijvingen

© Cycling Vlaanderen