Velofollies 2018

 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Robin op 16 februari 2017

UPDATE - Voorinschrijvingen wielerwedstrijden 2017 Lees hier het laatste nieuws i.v.m. de voorinschrijvingen voor wielerwedstrijden in 2017.

Een groot aantal renners heeft de weg naar de voorinschrijvingen reeds gevonden. Graag geven we jullie een korte update met bijkomende informatie en enkele nieuwigheden:

  1. Wie dit wenst kan het aantal vooringeschreven renners per wedstrijd opvolgen in onze online wedstrijdkalender. Vanaf de wedstrijd op 25 februari zie je in een een gele cirkel het aantal ingeschreven renners en hoeveel renners er maximaal kunnen inschrijven voor deze wedstrijd: http://competitie.dewielerbond.be/Kalender.aspx.
    Bij de wedstrijden waar er geen aanduiding is van het aantal ingeschreven renners, kan er niet vooringeschreven worden.
  2. De controle van de voorinschrijvingen voor de eerste wedstrijden wordt tegen komende maandag (20/02) afgehandeld door de provinciale verantwoordelijken.
  3. Ook voor wedstrijden in Wallonië moet je vooraf inschrijven. De inschrijvingen hiervoor gebeuren via de website van FCWB. Meer info hierover vind je in volgend bericht: http://www.federationcyclistewalloniebruxelles.be/actus/8659/

Lees hier de vorige berichten i.v.m. de voorinschrijvingen:

Wie nog vragen heeft kan steeds een mailtje sturen naar david.de.backer@cycling.vlaanderen

© Cycling Vlaanderen