Velofollies 2018

 
 
OPGELET: deze website wordt niet meer bijgewerkt en zal binnenkort verdwijnen. Voortaan kan u terecht op www.cycling.vlaanderen
Toegevoegd door Administrator op 9 november 2017

Kom naar de pistemeetings in het VWEM en WIN! Deze winter krijg je in het VWEM 1 euro korting op het BK en de int. meeting, en maak je op het einde van het seizoen kans op een fietsreis in Spanje!

Welke wedstrijden vinden er plaats?

Naast de meetings georganiseerd door Cycling Vlaanderen wordt er deze winter uiteraard opnieuw gestreden om de Belgische titels in de verschillende disciplines die het baanwielrennen rijk is. De beste Belgische pisterenners nemen het dan tegen elkaar op, maar zij krijgen ook enkele kansen om tegen buitenlandse renners te koersen. Zo zal er voor het eerst een heuse derny interland tussen België en Nederland plaats vinden. Ongetwijfeld een niet te missen spektakel. Ook in andere disciplines kunnen de Belgen zich meten met buitenlandse toppers, want op zaterdag 27 en zondag 28 januari 2018 vindt een internationale meeting plaats.

Met plezier kunnen we ook dit jaar opnieuw de AVS Stories TV Cup aankondigen. Dit regelmatigheidscriterium voor Junioren, Nieuwelingen, Dames Jeugd (= Dames Junioren + Dames Nieuwelingen) en Aspiranten wordt georganiseerd in samenwerking met de regionale TV-zender AVS en geeft jonge renners de kans om kennis te maken met de wielerpiste.

Ontdek hier alvast de kalender.

Weekendverslagen op TV

Elke woensdag om 20u00 kan je bovendien op Sport 40 (Telenet) of Sport 10 (Proximus) genieten van een uitgebreide reportage van de wedstrijden die in het weekend plaatsvonden. Deze verslagen zullen een dag later ook beschikbaar zijn via de sociale mediakanalen van Belgian Cycling.

Kom kijken in het Wielercentrum

Een pistewedstrijd van dichtbij volgen is razend spectaculair! Kom daarom zelf eens een kijkje nemen in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx. Voor de schappelijke toegangsprijzen moet je het zeker niet laten! Meetings Cycling Vlaanderen: Leden = €5 / Niet-leden = €6 Belgische Kampioenschappen en internationale meeting: Leden = €6 / Niet-leden = €7 Voor meer informatie: www.belgiantrackcycling.be.

 

 

© Cycling Vlaanderen